completed

Rodondo - Sophisticated living to the max.

 

This beautiful 2 storey architecturally design home is approximately 250 metres from the beach on a 672 Sq metre block and positioned to take advantage of every natural elements [ thus saving on costs ,warm in winter and cool in summer ]

This home is close to all amenities literally minutes away from a shops medical center, school and beautiful parks and natural reserves with lakes and BBQ areas ideal for a family or an investment.

A 320 sq m modern home which consist of 4 big bed rooms 2 bath rooms one of which overlooks the pool area ,all with built in robes , the huge living area with timber lined ceiling which encompasses the dining room which completely opens up into a grand alfresco area by means of a full width byfold doors with french paving under foot, theatre room , big office.

Upstairs is the very big master bedroom with walk in robe, ensuite with an inviting double shower with his and hers vanity with panoramic views and ocean glimpses.

The big kitchen has lots of bench spaces with granite benchtops , modern stainless steel appliances with retractable tapware over kitchen sink and the refrigerator has ice making facility for convenience .

A double garage with storage room under the stairs and shed within garage area with automatic sectional door the home is also equipped with alarm system.

The grounds with lush lawn with manicured gardens fully reticulated, large limestone boulders used which enhances as a landscape feature.

The salt water concrete pool is a geometric design features Jacuzzi, waterfall all operated by a touch of a button ,filtration equipment is housed for ease of maintenance, the solar heater is neatly tucked away from view and maximum efficiency.

The colour scheme was design with a modernistic view in mind this home has carpet to all bedrooms and ceramic tiles to all other areas.

This home has air-conditioning units to each individual to suit the occupants desired temperature and more economical.

Should you wish to view this property please do not hesitate to contact us.

 

Front View

The visitor is taken on a journey of discovery through a sequence of open and closed spaces with dramatic natural lighting, carefully oriented to provide privacy and passive solar benefits. The light, airy spaces sit under gently curved ceiling canopies in warm natural tones, with the massive structure and enclosing walls delivering a sense of security and sanctuary. Strong textured finishes catch natural lighting in constantly shifting patterns of light and reflection.

 

Rear View

Massive columns embrace the outdoor living area providing a strong sense of place, linking the pool area and sheltering the secluded courtyard accessed from the Theatre room.

 

Ground Floor

Upper Floor

Copyright © 2019. All Rights Reserved.